Дивок Ориги подписа нов дългосрочен договор с Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Дивок Ориги подписа нов дългосрочен договор с клуба. Предишният контракт на белгиеца изтичаше през 2020 година, което породи известни спекулации около неговото бъдеще.

Ливърпул купи Ориги през 2014 година, когато плати за него на Лил 10 милиона паунда.

“Много съм щастлив, че имам възможността да подпиша този договор, който ми дава допълнителен стимул за началото на новия сезон – така, както беше и в края на миналата кампания. Винаги съм се чувствал добре тук. Направих важни стъпки за моята кариера и станах мъж в този клуб,

в който дойдох едва на 19 години. Това е невероятен клуб, събрали сме се добра група от играчи, а щабът също е удивителен. Все още сме доста млади, така че има голям потенциал в този състав. Забавлявам се както на тренировките, така и на терена. Това са много важни фактори за един играч”, заяви 24-годишният Ориги .

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.