Отбори от Полша и Гърция проявяват интерес към Бирсент Карагарен

Отбори от Полша и Гърция проявяват интерес към нападателя на Дунав Бирсент Карагарен. Звездата на русенци е с изтичащ договор и през летния трансферен прозорец ще бъде със статута на свободен агент. Самият Карагарен призна , че все още се водят преговори с ръководството

на Локомотив (Пловдив), което вече е предложило своята оферта, върху която нападателят трябва да помисли. Вариант пред Карагарен е и трансфер в чужбина, след като тимове от Полша и Гърция са се свързали с него и са проучили възможността да го привлекат в състава си.
“Все още се водят преговори с Локомотив. Показаха ми предложението си и ми дадоха време да си помисля. Има интерес от два отбора от Полша и Гърция”, коментира Карагарен .
Звездата на Дунав бе с основен принос за оставането на отбора във футболния елит на България.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.