Клубовете от Премиър лийг се събират на 3 април на нова среща

Клубовете от Премиър лийг се събират на 3 април на нова среща, на която да се обсъждат мерките и вариантите за подновяването на първенството. На 19 март се проведе предишната подобна дискусия .  Hа нея се реши, че няма да има мачове поне до 30 април . Hай-реалистичната обсъждана идея в момента е първенството да бъде подновено на 1 юни и да приключи шест седмици по-късно. Tова ще бъде един от вариантите, които ще се разглеждат на 3 април. Дотогава ръководството на Премиър лийг ще има актуална информация от правителството относно темповете на разпространение на COVID-19 и бъдещите мерки.

На 3 април ще се обсъждат варианти, но няма да се стигне до окончателно решение. Такова ще бъде взето, след като пандемията достигне своя връх във Великобритания и започне намаляване на броя на новите случаи на заразили се с коронавирус.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.Футболни прогнози от 365prognozi.com

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.