Наполи отказва да удовлетвори желанието на Аркадиуш Милик

Наполи категорично да удовлетвори желанието на Аркадиуш Милик да получи солидно увеличение на заплататa. Нападателят взима по 2,5 млн. евро, а иска нов контракт със заплата е размер на 4,5 млн. евро. По тази причина преговорите между двете страни не напредват вече шести месец. Въпросният договор изтича през лятото на 2021 г.

Милик не се е разписвал от началото на сезона, но пък и е изиграл само 161 минути.

Полякът беше закупен от Наполи през 2016-а година от Аякс

срещу 35 млн. евро. След това обаче той на два пъти скъса кръстни връзки и пропусна дълги периоди.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.