Роко Комисо : Има голям шанс сезонът да не продължи

Президентът на Фиорентина Роко Комисо не е твърде голям оптимист, че сезонът в Серия “А” може да бъде доигран. В момента той е стопиран заради разразилата се пандемия от коронавирус.

“В момента не можем да тренираме. Надявам се скоро да започнем, но пандемията все още не е отминала. Не гледаме много напред във времето, не знаем кога ще стигнем до точката без нови заразени. Надявам се вирусът да не се разпространи на Юг, където хората нямат същите ресурси, каквито има на Север. В момента гледаме малко по-позитивно, но не напълно: в Итали има хора,

които са без работа, икономиката е разрушена”, заяви Комисо.

“В момента всички сме обединени. Ювентус поде хубава инициатива. Ние сме стъпили на добра основа, но все още обмисляме как да помогнем на италианския футбол. Единственото хубаво на тази трагедия е, че ни сплоти. Фиорентина стана по-силен клуб от човешка гледна точка. Има голям шанс сезонът да не завърши. Не знам. Трябва да имаме едно наум, че може да не играем повече мачове през този сезон”, допълни босът.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от 365prognozi.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.