Ромелу Лукаку може да напусне Манчестър Юнайтед

Ромелу Лукаку не е сигурен относно бъдещето си в Манчестър Юнайтед. Белгийският национал може да напусне “червените дяволи” през лятото, въпреки че все още има договор.

“Не знам, но сега няма да опровергавам слуховете. Все още имам договор”, отговори Лукаку на въпрос дали ще продължи да носи екипа на Юнайтед и през сезон 2019-2020. Ромелу Лукаку е без нито един реализиран гол в последните осем двубоя от всички турнири.

“Трябва да вярваме, това е в основата на клуба.

Остават ни още два мача и трябва да ги спечелим, демонстрирайки добър футбол”, каза още 25-годишният белгийски национал.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.