Футболистите на Майнц 05 са се отказали от част от заплатите си

Футболистите, треньорите и служителите на германския елитен Майнц 05 са се отказали от част от заплатите си, за да подпомогнат клуба в трудната финансова ситуация заради коронавируса. Това съобщи спортният директор Роувен Шрьодер, но не даде конкретни цифри.

Срещите от футболнoтo първенствo в Германия бяха спрени в средата на март поне до 2 април заради пандемията от COVID-19 .По всяка вероятност този период ще бъде удължен.

“В настоящата ситуация е много трудно, защото

на практика ние нямаме приходи и не знаем докога ще продължи това. Надяваме се, че ще можем да доиграем сезона, дори без публика, ако се наложи. Не сме загубили вяра, но трябва да се справяме тук и сега”, коментира Шрьодер.

“Разговаряхме с всички в клуба и им обяснихме, че в един момент парите може да не достигнат .  Да се наложи да направим съкращение на някои позиции в клуба, в това число и в администрацията. Но по време на разговорите за финансовите трудностите в ситуацията, в която изпаднахме, никой от нас като ръководство не е поставял въпроса за намаляване на възнагражденията. Радвам се, че всички в клуба показаха своята огромна солидарност и ще се откажат от част от заплатите си. Това решение е един наистина добър знак”, допълни той.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.Футболни прогнози от 365prognozi.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.