Берое (Стара Загора) обяви привличането на Ивайло Тонев

Берое (Стара Загора) обяви привличането на Ивайло Тонев, който е бивш юношески национал на България, а за последно игра в ЦСКА. Берое обявиха трансфера на 19-годишната надежда на официалния си уебсайт.
Тонев записа силен сезон с “червените” в “А” група,

където вкарваше по 18.2 точки в 13 мача, които допълваше с 4.4 борби, 2.1 асистенции и 2.0 отнети топки. В първенството за юноши пък имаше показател и от 18.2 точки, 5.0 асистенции, 4.6 борби и 1.8 отнети топки.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.