Торо Росо запалиха за първи път двигателя Хонда

Торо Росо запалиха за първи път двигателя Хонда преди началото на кампания 2018. В момента тимът смени Макларън като единствен клиент на японския производител. Навръх Св. Валентин (просто съвпадение) Торо Росо пуснаха кратко видео, което показва първото стартиране,

както и двамата пилоти Брендън Хартли и Пиер Гасли, които изпробват седалките си.
Хонда се надява новото сътрудничество да върне тяхната накърнена репутация във Формула 1 след трите години ходене по мъките с Макларън. По принцип въпросното партньорство трябваше да продължи 10 години, но бе прекратено скоро след като отборът загуби търпение заради постоянните проблеми.

Торо Росо публикува и забавен туит, в който се отнасят с позитивен хумор към перипетиите на Хонда отпреди:

“Бяха ли нужни 6 опита, за да стартира двигателя?

Не, запали от раз.

Нали разбирате, че във видеото е двигателя на Хонда от миналата година?

Да, наблюдателни приятелю, нали ние го отбелязахме. Няма как да покажем новия двигател, нали…

Двигателят взриви ли се?

Напротив, стартира си по план.

Фабриката подпали ли се след като тръгна двигателя?

Фабриката е в идеално състояние, благодарим за загрижеността!

Успех, защото ще ви е необходим!

Това не е точно въпрос, но благодарим…”

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.